Helgen

I fredags var jag på en så himla najs klubb, kanske en av de bästa jag varit på. Och det är på grund av musiken, musiken var nästan som tagen från min Spotify-lista, Beatles, gamla klassiker som jag kände igen men inte kan namnet på, the Strokes, Daft Punk, all bra musik helt enkelt. Och det var inte den vanliga beatdansen alla körde utan alla dansade som man gjorde förr, så mycket bättre än den stela dansen vi kör med nu! Klubben hette Bus Palladium och jag ska definetivt dit igen! Enda nackdelen är väl att den ligger i Pigalle, och det är ganska läskigt där på natten, äckliga killar som ropar saker efter den och dessutom var det någon idiot som hade sprayat pepparspray i luften så när vi gick ut så kliade det i halsen och i ögon, riktigt obehagligt. Vågade inte cykla hem så jag tog en taxi. Men annars var det en superbra kväll.
 
 
 
Igår steg jag upp 10 på morgonen, alldeles för trött och lite bakis, för att gå på ritlektionen på Paris College of Art som låg 5 minuter i från mig. Det var nästan bara jag som var där som inte var student där, det var kul att se hur de jobbade, många var väldigt duktiga! Vi skulle rita av en modell, vilket var en gammal gubbe - helt naken. Blev väldigt chockad först när han tog av sig allt, men det är ju så man gör på konstskolor. Lektionen var 11-17, ganska länge, men det var till slut väldigt värt eftersom att jag träffade en mexikansk tjej där som jag började prata med så följde jag med henne sedan på en annan konstskola som hade öppet hus. Och den verkar såå bra! Inte alls lika dyr, visst den kostar men det är ändå rimligare pris, kurserna ges på franska dessutom så jag får träna på det och man kan ansöka nu redan till hösten! Trodde att det försent för alla bra konstskolor men tydligen inte, denna är dessutom en av de bästa i Frankrike. Så jag har bokat intervju där redan på onsdag, kände att jag inte har något att förlora! Då är min plan i så fall (om jag kommer in såklart), att gå foundation year där, vilket är det året då man får prova allt möjligt så man vet vad man vill specialisera sig på sedan, och sedan fortsätta på den skolan eller Saint Martins kanske, eventuellt någon annan!
 
Paris Collage of ArtIdag har jag verkligen segat, som söndagar ska vara, gick upp klockan 12, så otroligt skönt att äntligen få sova ut. Sedan sprang jag till Louvren, och gick tillbaka, det blev ganska långt hehe. Därefter kom min roomie Klara på att hon ville baka eftersom vi har en ugn och allt, så vi gjorde en kladdkaka men när den skulle in i ugnen så upptäckte vi att den inte funkade konstigt nog, så vi åt smeten istället. Gott det också! Vi insåg att vi inte är bra för varandra, vi uppmuntrar bara varandra att äta onyttigt så det blir bra för oss sedan när vi får flytta isär haha. 
 
Träffade Elsa, Elin och Niklas vid Sacre Coeur där vi chillade och köpte crepes, supermysigt! Tyvärr var det Elsas sista hela dag men förhoppningsvis kommer hon tillbaka snart.