Vårkänslor i Paris

Började dagen som vanligt med att desperat söka lägenheter haha, men tror ändå det borde lösa sig. Brukar lösa sig i slutändan! Sedan tog jag metron till Batignolles och köpte frukost, baguette, frukt, smör och skinka! Köpte baguetten från ett bageri, frukterna från en fruktmarknad och resten på en vanlig affär. Himla onödig runda, men men, älskar att det finns massa olika småmarknader och specialaffärer överallt, typ frukt-blomster-delikatessmarknader och så vidare. Det luktar så goott när man går förbi där.


Sedan gick jag till Rebecca där vi åt frukost, hon bor på 10 kvadrat, men det är huur mysigt som helst faktiskt! Inte alls klaustrofobiskt. Och sedan gick jag på min första ungdomsträff i svenska kyrkan! Det var hur trevligt som helst, alla var jättegulliga och det kändes skönt att man kunde få tips om allt möjligt, typ vart man kan söka jobb och så. Vi gick till ett jättefint museum som var då ett hus där nån sjukt rik familj hade bott förut och sedan åt vi soppa. 

Här gick vi igenom en superfin park på vägen till muséet. Det påminner lite om saga som Snövit! Så gulligt. Börjar verkligen bli vårkänslor här! De senaste dagarna har det varit rätt kallt, men idag var det sol och varmt! Så härligt. Och i Sverige är det snö. Moahahahah

Kommentarer:

1 emma:

skriven

inte längre iaf!

fransk du är förresten

2 emma:

skriven

inte längre iaf!

fransk du är förresten

Kommentera här: